Monday, February 21

وب لاگ و اعتیاد اینترنتی

یک مطلبی در مورد وب لاگ در روزنامه زود دویچه سایتونگ خواندم که خلاصه ترجمه برداشتی از آن را در اینجا میآورم.
تیتر این مقاله " وب لاگ صحنه بزرگ آدمهای تنها " بود
Die grosse Buhne der Einsamen
بنویس ، پستش کن و چند تا لینک هم اضافه کن ، این رو بهش میگن " وب لاگ". از "هیچ " بیکباره وسیله جدید ارتباط جمعی " وب لاگ " بوجود امد ، وسیله ارتباطی که بعضی از کاربرها را تا مرض اعتیاد میبرد.
Joe gordon
جو گور دون
یک وب لاگ نویس انگلیسی است که زندگی روزانه خود را در دفترچه خاطرات اینترنتی " وب لاگ " مینوشت . اوائل کسی او را انچنان نمیشناخت ، و علاقه ای به نوشته هاش هم نشان داده نمی شد.
جو گوردون در وبلاگش به بدگوئی از ریسش میپردازد و اینکه اقای ریسش با صندل سر کار حاضر میشه، و یا اینکه ریسش در روز تولدش با مرخصی او موافقت نمی کند. این جریانها ادامه پیدا میکند تا اینکه یکی از مسئولان بالادست او مطالبش را در وب لاگش میخواند ، بعد از این ماجرا " جو گور دون " از کار اخراج میشود.
بنابر این این بلاگر انگلیسی اولین کارمند اخراجی در انگلیس میباشد که به خاطر وب لاگنگاریش از کار اخراج میشود.
یک چیزی که این ماجرا برای " جو گور دون " داشت این بود که او ایده ها ، نظرها و عقاید خود را به اشکار بیان کرده بود، همان خواسته ای که خیلی از انسانها به آن علاقه دارند یعنی " اینکه بتوانند ایده ها ، نظرها و عقاید خود را اشکارا و آزادانه بیان کنند".
از طرفی تعداد زیادی هم مشتری و خواننده وبلاگ این آقا اسکاتلندی شدند.
تعریف گوگل از وب لاگ
" یک وب لاگ ، دفترجه خاطرات شخصی است، یک مکان برای سخنرانی، یک فضائی برای همکاری ، یک صحنه سیاسی. یک روزنه ای برای اخبار. یک مجموعه ای از لینک های جالب. محل افکار کاملآ شخصی خود. نوشتن برای جهان. "

در امریکا 7 ملیون وب لاگ نویس هستند که در رابطه با مسائل شخصی ، سیاسی و یا حرفها و کلام بی اهمیت و یا با اهمیت به نگاشتن میپردازند. در جریان انتخابات ریاست جمهوری امریکا این بلاگ نویس ها خیلی فعال بودند.
در امریکا دو سوم مردمی که اینترنت استفاده میکنند نمیدانند که وب لاگ چیست.
Marriam -Webster
موسسه نشر و تالیف ماریام وبستر کلمه وب لاگ را به عنوان کلمه سال 2004 انتخاب کرد.
جاهای مختلفی هم هست که فضائی را بطوررایگان برای وب لاگنویسی در اختیار کاربران میگذارند
Dr.web Magazin

به قول سون لن ارتز: کسی که در وب گردی به وب لاگ خوب مورد علاقه خود برخورد بکند دیگر از وب گردی دست بردار نیست .
وب لاگها دوستان و طرفداران گروهی خود را دارند. برای مثال یورگ کانتر در المان و دان گیلمور در امریکا
Joerg kantel ( Schockwellenreiter)
Dan Gillmor

Ivan noble
ایوان نوبل هم ژورنالیست بی بی سی بود که به مرض سرطان مبتلا بود و تا دم مرگ وب لاگ مینوشت و روزانه هزاران نفر از وب لاگش بازدید میکردند.
در این دنیای مجازی اینترنت و وب لاگ فقط عده ای از وبلاگ نویسان معروف میباشند. در این مقاله این دنیای مجازی را به مزرعه ذرت تشبیه کرده و جمعیت ملیونی وبلاگ نویسان جونان ملخ هائی که هر کدام به تنهائی به جشم نمی ایند. همچون قطره ای در اقیانوس ، اما توسط وب لاگ نگاران این مجموعه اطلاعات هر دقیقه به روز میشوند و لینکها ، پیوستها ربطهای موضوعی چنان در هم تنیده شده اند و ادم را در سیر جریان خود قرار میدهند. در این رابطه ما شاهد یک نوع دینامیک و جوشش و حرکت دانستنی ها و اطلاعات میباشیم که چون موجی که واقعیات را در سیر موج خود به همراه میبرد.... جوری که از مزرعه ذرت تشبیهی ، تجسمی، درو شده و کال به نظر میاید.

مانیفست وب لاگ المانی کوتر درباره وب لاگ چنین میگوید


ناشناس می ائیم از درون تاریکی و هیچکس نمیداند که ما در چه وقت ، در کجا وکدامیک از ما ضربه خود را وارد کند. ما متن خود را نگارش میکنیم و میفرستیم روی شبکه و می زنیم میرویم در اعماق تار و پود شبکه . ما نویسندگان چیرکی هستیم . وب لاگ نگار ها. ما واحدهای موبیل هستیم . ما در زیر رادار " ناشران و سازندگان رسمی افکار وایده ها" پرواز میکنیم و وقتی یکی از ما به دام بیافتد و گرفتار شود. وب لاگ نویسان دیگر به اندازه کافی میباشند که جای خالی را پر کنند. آنها نمیتوانند ما را اسیر و گرفتار کنند.


دان گیلمور بر این عقیده هست که وب لاگ " ژورنالیست و روزنامه نگاری آینده " است. او که خود یک
ژورنالیست حرفه ای معروف و ماهری است میگوید : ژورنالیست آینده از مردم برای مردم میباشد ، یک نوع ژورنالیسم از پائین.اینروزها به مرور وب لاگهای معروف به عنوان یک منبع اطلاعاتی مورد بهره برداری و توجه روزنامه نگاران و ژورنالیستهای رسمی قرار گرفته و میگیرند
.
مایک ساند بوت ، پروفسور در رشته " فلسفه ارتباطات " در دانشگاه آل بورگ دانمارک بر این اعتقاد است که وب لاگهای خوب نه تنها واقعیتهای جامعه را بازتاب میدهند بلکه آنها برای وضعیت های واقعی به دنبال جواب و پاسخگوئی مشکلات واقعی بر می ایند و در این راه به بحث و مجادله و دلیل اوردن میپردازند.و در این رسانه جدید یک پتانسیل در رابطه با " شکلهای دموکرتیکی جهانی" برای افکار عمومی نهفته میباشد.

ایگناسیو رامونت سردبیر لوموند دیپلماتیک فرانسوی کمتر خوشبین میباشد و معتقد است که اطلاعات، عقاید ، واقعیات و اخبار موثق و شایعه ات با هم قاطی میشوند.

وب لاگ و اقتصاد به اختصار : خیلی از شرکتها هم برای اطلاع از انعکاس خبری تولیدات خود و نظرات و قضاوت مردم به مطالعه وبلاگها میپردازند.

1194 روز بدون بوسه اتشین، قبل از آن 1771. در مدت 314 روز هیج قرار و مداری ، قبل از آن 945 مدت 19 روز بدون هیج نگاه عاشقانه ای .
از وب لاگ المانی زندگی عاشقانه من

Mein liebes Leben

اعتیاد غیر قابل کتمان
برای خیلی از وب لاگ نویسان خیلی مشکل است که از این دنیای وب لاگی بیرون بیان ، خانم گابریله فراکه از یک اعتیاد غیر قابل کتمان حکایت میکند.
خانم گابریله فراکه
Gabriele Frake
یک کتاب در مورد اعتیاد به " اون لاین بودن " نوشته و " وب سایت اعتیاد اینترنتی " را هم اداره میکند. البته به آلمانی.

آن قدیمها د ر تالار های گفتگوی ادم ها بطور ناشناس سفره دل ، روح ، جسمشان را برای جمع ناشناس دیگر باز میکردند. اما این اینروزها این اتفاق در وب لاگها اتفاق میافتد.

یک وب لاگنویس آلمانی میگه 2 سال پیش برایم عجیب مینمود که عده ای دفترچه خاطرات اینترنتی را ه انداخته اند و برایم این سوال بود که چه چیزی از این کار عایدشان میشود . اما امروز خودم میگویم که من نمیتوانم زندگیم را بدون این دفترچه خاطرات اینترنتی " وب لاگم " تصور کنم . وب لاگ نویس المانی

خیلی از ماشین های جستجوگر چون گوگل و غیره مطالب وب لاگ ها را هم بطور مرتب مرور و جستجو میکنند.
این ماشین های جستجو گر به وب لاگهائی که بیشتر لینک داده شده رو در صدر پاسخ های خود نشان میدهند. و به این معنا مشود که به روز باشید ، هر روز مطلب پست کنید ، اگر شده جند بار در روز، این مسئله عده ای را تحت فشار میگذارد و یک وابستگی رو ایجاد میکند که راحت نمیشود از آن برید.
تو آلمان بعضی از رستورانها ، بار و یا کافه ها ارتباط اینترنتی موجی " بی سیمی " " لان " دارند. همینطور بعضی از هتل ها. آدم های خوره اینترنتی هم وقتی به یک هتل میروند اول سراغ این را میگیرند که پریز و یا ارتباط بی سیمی با اینترنت مهیا است یا خیر؟

خانم گابریله فراکه میگه که :
کسی دقیق نمیتواند در مورد "معتادان اینترنتی" دقیقآ نظر بدهد ، اما یک چیز بطور مطمئن این است که این ادمها یک حصاری به دور خود و زندگی قدیمی خود کشیده اند و علاقه ای هم به دیدار و ملاقات دوستان واقعیشان در محل واقعی نشان نمیدهند.
این آدم ها تو دنیای خودشان زندگی میکنند و مهمان برای آنان حکم مزاحم را دارد. و شریک زندگی ، کار شان از اعتیادشان خسارت میبینند، از اجبار مدام " اون لاین بودن" در زیر اجبار و فشار اینکه اخ...، مبادا که چیزی را " در اف لاین بودنم " از دست بدهم!!! یک مشکل دیگر هم " کمبود خواب " حاصله از افراط در وب گردی میباشد. در خانواده "معتاد اینترنتی" به صورت یک "انسان عجیب و غریب جلوه میکند.

پله رو به ترقی اعتیاد اینترنتی از چت شروع میشود. در اتاق های چت همیشه گوش شنوائی پیدا میشود که به درد دل و مشکل و یا صحبت تفننی و تفریحی طرف دیگر گوش بدهد . اما اغلب این گفتگوهای مجازی برای زندگی واقعی چیز قابل ارزشی را به ارمغان نمی اورند.
وب لاگ یک کیفیت دیگری را دارا میباشد از انجا که هر کس با کسان دیگری ارتباط پیدا میکند.
چیزی که در مقابله با "اعتیاد اینترنتی " به تجربه مشخص شده است ، اینکه آدمی اوقات اون لاین بودن خود را خودش با برنامه روزانه و هفتگی کنترل کند.
„ ... amazing how you can be unemployed but always busy“ „ Joe Gordon in his blog”

عجیب است اینکه آدم بیکار باشه و همیشه مشغول
از وب لاگ جو گوردون

استثنا هم هست جو گوردون که از کار اخراج شده بود از کار قدیمش به عنوان کارمند کتابفروشی به شیوه خودش یک پلی ساخت .
او در وب لاگ خودش از اخراج خود از کار و مبارزه اش در برابر اخراج بدون مهلت نوشت و توجه خیلی از خوانندگان وب لاگش را به خود جلب کرد. این توجهات باعث شد که او یک کار جدید پیدا کند، آن هم با درامد بیشتر.

لینک مرتبط با وب لاگ

حمایت وب لاگ نویسان جهان
از بلاگر های
در بند ایرانی از بی بی سی
جامعه شناس ارتباطات : پدیده وب لاگ نگاری نشانه تحول اجتمانی است از ایسنا

تحصیل در آلمان

دوستی از تحصیل در المان پرسیده بود چون میل مرا نتوانسته بود باز کند و از طرفی این اطلاعات شاید که مورد استفاده برای کسان دیگری هم قرار بگیرد در اینجا آوردم
با سلام

شما قصد درس خواندن در آلمان را دارید. آطلاعات در مورد تحصیل در المان را میتوانید از لینک زیر به دست آورید.
تحصیل در المان البته به زبان المانی و انگلیسی و ...

یاد داشتن زبان خارجی اولین و یکی از مهمترین مسئله تحصیل در خارج میباشد.
رادیو دویچه وله آلمان یک دوره یادگیری زبان آلمانی دارد که این برنامه ها را میتوان دانلود کرد و روی سی دی آورد و متن این دروس هم به صورت فایل "پی دی اف" میباشد.

قسمت اول : المانی جرا نه؟ شا مل 26 واحد درسی

قسمت دوم : المانی جرا نه ؟ شامل 20 واحد درسی

زبان اقتصادی المانی " زبان المانی سطح پیشرفته تر " شامل 26 واحد درسی

یاد گرفتن زبان خارجی جهت تحصیل در خارج خیلی مهم میباشد، هر جه از ضرورت یاد گیری زبان بگویم کم گفته ام . خیلی مشتاقان تحصیل در خارج به آن اهمیت آن به اندازه کافی واقف نمیباشند.

شرائط دانشگاه های المان هم بستگی به زمان های مختلف و نوع دانشگاه ها در استانها ی مختلف فرق میکند. مثلآ قدیمها برای ترم های تحصیلی شهریه ای پرداخت نمیشد و اینروزا صحبت از پولی شدن دانشگاه ها شده است.
پذیرش دادن به متقاضیان تحصیلات عالی در المان هم برای متقاضیان تحصیل از کشورهای مختلف متفاوت میباشد.
در مورد ایرانیان هم در رابطه با دانشگاه های مختلف شهرهای آلمان شرائط خاص خود را دارد. مدرک تحصیلی ار دانشگاه رسمی ایران و یا قبولی در کنکور سراسری ایران در گرفتن پذیرش از دانشگاه های المان از ارجحیت بیشتری برخوردار می باشد .
کسانی که با مدر ک دیپلم ایران تقاضای پذیرش از دانشگاه های المان کنند بایستی که معدل دیپلم و ریز نمرات بالائی در رابطه با دیپلم و سالهای اخر تحصیلی خود ارائه دهند.
دیپلم ایران به اندازه دیپلم المان ارزیابی نمیشود و در صورت قبولی تقاضای تحصیل ، دیپلمه ایرانی بایستی که تقریبآ دو ترم یعنی حدود یکسال کالج " پیش دانشگاهی " را بگذراند.
در کلاس هاس کالج علاوه بر زبان المانی دروس اخر دبیرستانی را به زبان المانی تدریس میشود و در اخر هم امتحان گرفته میشود. نمرات و معدل کالج و معدل دیپلم ایران با هم جمع و دوباره ارزیابی میشود و فرد متقاضی تحصیل .

متاسفانه فرصت زیاد، و اطلاعات کافی در مورد وضعیت تحصیل در المان در زمان فعلی ندارم اطلاعات در مورد تحصیل در خارج حاوی اطلاعات مفیدی میباشد.

با کمک ماشین جستجوی گوگل ، یاهو و غیره میتوانید اطلاعات بیشتری را به دست آورد. اگر در یاد گیری زبان خارجی " انگلیسی ، آلمانی و ... " کوشا باشید ، به منابع اطلاعاتی بیشتری دستیابی پیدا میکنید.
امیدوارم که جواب سوالهای خود را دریافت کرده باشید. در صورتی وقتم اجازه بدهد سوالی بود سعی میکنم جوابی برایتان جستجو کنم. موفق باشید.
دوستانی هم که لینک و ادرس های دیگری در مورد تحصیل در المان دارند میتوانند در قسمت نظر خواهی وارد کنند.

Wednesday, February 16

وفتیکه جنگ بهانه ای میشود که نان منافع اقتصادی را گرم نگاه دارد!
دموکراسی را باید انتظار کشید؟!
دیشب تلویزیون آرته یک برنامه در مورد جنگ در عراق نشان میداد. عنوان این برنامه این بود که جرا ما میجنگیم ؟ بطور خلاصه اینچنین نشان میداد که چگونه منافع اقتصادی" سرمایه داران ، بخش صنعت و نظامی" یکباره به صورت ماشین " تولید فکر و ایده جدید" در می اید، بازتولید این افکار در زبان سیاستمداران امریکائی هویدا میشود و بعد هم اشاعه این افکار در رسانه های خبری جریان پیدا میکند.
خلع سلاح و کاهش تسلیحات نظامی به فراموشی سپرده شده است. در سال گذشته بودجه نظامی در امریکا 400 ملیارد دلار بوده است و مخارج نظامی امریکا 40 % بودجه نظامی کل جهان میاشد.
در سال 1961 ایزن هاور ریس جمهور سابق امریکا در اخرین سخنرانی خداحافظیش در مورد کمپلکس نفوذ و تاثیر "بخش صنایع" و "بخش نظامی و میلتاریزم" بر روی سیاست اخطار کرد. بعد از 40 سال به نظر میرسد که حق با ایزن هاور بود که در این مورد اخطار داده بود.
در جنگ عراق علاوه بر نیروی های نظامی امریکائی از گروه ها و شرکتهای خصوصی شبه نظامی، جهت مقاصد حفاظتی و نظامی، بازجوئی ها و شکنجه! استفاده میشود. شرکتهای مختلف از سراسر جهان برای جنگ و پول در آوردن با هم رقابت میکنند. سربازان جیره خواری که مهمترین انگیزه شان پول در آوردن و ماجرجوئی است. عده ای از این سربازان جیره خوار ماهانه بین 6000 تا
20000 یورو حقوق میگیرند.

در عراق خلا امنیتی است و از طرفی قرار داد های بازسازی ، قرارداد های نفتی بسته میشود، و شرکتها و کنسولان خارجی میخواهند در این قراردادها سهیم باشند و همین مسئله بازار شرکتهای خصوصی" حفاظتی و بادی گاردی" را داغ نگاه داشته است.
از طرفی میگفتند که استفاده از شرکتهای خصوصی حفاظتی این سود را دارد که امار تلف شدگان و قربانیان درگیری ها در امار نظامیان نیروی ائتلافی درعراق حساب نمی شود.
از طرفی هزینه دفن و کفن افراد این شرکتها حفاظتی برای امریکا ارزانتر از سربازان امریکائی میباشد.و کسی دولت را مورد مواخذه قرار نمیدهد و یا دولت در این رابطه خود را موظف پاسخگویی نمی داند.

طبق امار 15000 سربازجیره بگیر از طرف 80 شرکت خصوصی حفاظتی در عراق فعال میباشند.
در قسمتی ازدیگر مستند خبری پدر یکی از قربانیان 11 سپتامبر را نشان میداد. اوئل جنگ با عراق طرفدار سرسخت جنگ امریکا علیه عراق بود . چون طبق اخبار آن زمان در رسانه های جمعی میگفتند که صدام حسین سلاح های کشتار جمعی دارد و با گروه القاعده هم ارتباط دارد.
این پدر درخواست کرده بود که اولین بمب هائی که بر روی خاک عراق پرتاب میشود نام فرزند قربانیش بر روی یکی از این بمب ها نوشته شود. خواسته این پدر براورده میشود. اسم پسرقربانی ترور 11 سپتامبر بر روی یکی از بمب ها نوشته میشود
بعد ها وقتیکه سلاح کشتار جمعی پیدا نشد و ارتباط صدام والقاعده هم به صورت مشخص ثابت نشد. این پدر احساس عذاب وجدان داشت و از اینکه گول حرفهای سیاستمداران جنگ طلب قرار گرفته احساس ناراحتی و نارضایتی نسبت این سیاستمداران میکرد. و اینکه دیگر اعتمادی به گفته آنان ندارد.....

لینک مربوط به این برنامه البته به المانی
این فیلم
why we fight?
به کارگردانی
Eugene Jerecki
ساخته شد و برنده جایزه گراند جوری فیلم های مستند شده است.

Saturday, February 12

Deutschland feiert 2005 das Einsteinjahr, eine gemeinsame Initiative von Bundesregierung, Wissenschaft, Wirtschaft und Kultur. Anlass sind der 100. Geburtstag der Relativitätstheorie und der 50. Todestag des weltberühmten Wissenschaftlers. 1905 veröffentlichte Albert Einstein fünf Aufsätze, die unser Weltbild tief greifend veränderten. Diese Arbeiten revolutionierten die klassische Vorstellung von Raum, Zeit, Materie und Energie.

عصر یکشنبه به قدم زدن مشغول بودم که پوستری از انیشتین توجه ام را به خودش جلب کرد. جمله ای از انیشتن نوشته شده بود به این مضمون که : مهم این است که از سوال کردن باز نایستی . المان سال 2005 میلادی را به عنوان سال انیشتین جشن میگیرد. طرح بزرگداشت این جشن توسط دولت المان ، دانشمندان و گروه های اقتصادی و فرهنگی ترتیب داده شده است. از این جهت که امسال صدمین سال تولد " تئوری نسبیت " و پنجاهمین سال سالمرگ انیشتن میباشد.
در سال 1905 میلادی البرت انشتین پنج مقاله خود را انتشار داد . مقالاتی که جهان بینی و تصور ما را نسبت به جهان عمیقآ تحت تاثیر خود قرار داد. این مقالات تصورات قدیمی در مورد " فضا ، زمان ، جرم و انرژی " را بکلی دگرگون کرد.
13 مارس در گذشت آلبرت انشتین :
در چنین روزی در سال 1955 آلبرت اینشتین یکی از بزرگترین فیزیكدان و ریاضیدان جهان در قرن بیستم دار فانی را وداع گفت .وی در سیزدهم مارس سال 1879 میلادی در جنوب آلمان دیده به جهان گشود و در زمان هنگام جنگ جهانی دوم به آمریكا رفت . آلبرت انیشتین یکی ازبر جسته ترین دانشمندان در عصر حاضر است .
انیشتین درسال1921میلادی به خاطر تحقیقات گسترده اش برروی فوتونها و فیزیك نظری جایزه نوبل را دررشته فیزیك اخذ کرد . دو کتاب مهم از وی به جای مانده است که عناوین آنها « جهانی که من می بینم » و «مفهوم نسبیت انیشتن» می باشد. فیزیكدانان قرن نوزدهم، نظریه‏ها را توصیفات‏ طبیعت‏، تلقى مى‏كردند. فضا ،زمان، جرم، و سایر «كیفیات اولیه‏» خواص همه اشیاى واقعى‏اند و آنها این امور را به همان منزله تلقی می کردند .اما اینشتین افزود که تصور کیفیات نخستین اشیا مستلزم مشخص كردن متغیرهاى كلاسیك «مكان - زمانى‏» است . طبق نظریه نسبیت انیشتین ؛اگر جسمی با سرعت ما ورای نور حرکت کند تمام آن جسم به انرژی تبدیل می شود. وبدون وابستگی به بعد چهارم یعنی زمان به صورت جاودانه باقی می ماند



Die globale Demokratisierung, von der Bush spricht, könnte eine Menschheitshoffnung sein, der Ruf ist großartig, aber man sieht die Welt nicht, die ihm folgen würde. Bush, der falsche Philosoph, steht seiner richtigen Philosophie im Wege.
بسط جهانی دموکراسی ، چیزی که بوش از آن صحبت می کند ، میتواند که یک امید انسانی باشد. بسط دموکراسی یک آوازه و شعار عالی میباشد اما او دنیائی که انتظار دارد که او را دنبال بکند نمی بیند . بوش یک فیلسوف اشتباه و فلابی است ، کسی که خودش سد راه " فلسفه صحیح " خودش شده است.
به بیان دیگر
بوش که خودش شعار بسط جهانی دموکراسی میدهد او خودش سد راه "بسط جهانی دموکراسی " است.
برداشت ترجمه از هفته نامه دی سایت



شنبه
شنبه بلیط بخت آزمائی و انتظار معجزه " خوشبختی" به کمک شماره های برنده
شنبه تعطیل و خرید هفتگی
شنبه انتظار آقا شوهر وقتیکه خانم با حوصله بی خیال وقت مشغول خرید ه
شنبه لند و غر زدن به این وآن
شنبه ای که لازم نیست اول از همه زنگ صدا و آزیر ساعت رو خاموش کنی، شنبه روز لذت بیشتر
از خوابیدن رو مزه مزه کردن است
شنبه خرید از مرکزهای خرید ، کیسه های نایلونی رنگاوارنگ با مارکهای مختلف فروشگاه ها. یا خرید با با ساک دستی های پارچه ای،
شنبه بازگرداندن شیشه های خالی نوشابه جات به فروشگاه ها و بازپس گرفتن گروئی شیشه ها
یا باز گردان شیشه های خالی بدون گروئی نوشابه ، شیشه خیار شور، شیشه مربا ، سرکه و زیتون ... را به محفظه های مخصوص جمع آوری این شیشه ها.
شنبه رابطه های هفتگی ، دیسکوهای رقص، تئاتر ، اپرا ، پاتیناژ ، استخر، سونا، موزه ،
شنبه اسباب کشی ، کمک کردن در اسباب کشی،
شنبه ، شنبه بازار و گشت و گذار توی بازارهای اسباب و اثاثیه اسقاطی و نو
شنبه روزنامه با صحفات اضافی ، از جمله صحفات آگهی های استخدام ، دراینروزهای المان که آمار بیکاری 5 ملیون اعلام شده و به حداکثر درصد بعد از زمان جنگ رسیده.
شنبه تر و تمیز کردن راه پله ها، شیشه پنجره ها ،
شنبه ماشین شوئی و ماشین رو به کارواش بردن...
شنبه جاشنی کردن احوالپرسی کوتاهی با سلام گذرائی در برخورد اتفاقی همسایه هم ساختمانی
شنبه شلوغی قطارها و اتوبوسهای بین شهری ، مردم
شنبه زل زدن به این دریچه جادو
به گذر از جمعه ای که هفته کاری به انتها میرسد و آغازشادی اتوماتیک تعطیل اخر هفته
شنبه روزه تعطیل من وآغاز هفته کاری تو،


انگار که برف وضعیت شهر رشت را به هم ریخته و صدها خانه زیر فشار سنگین برف. بیشتر در مورد وضعیت شهر رشت
تابستان گذشته برای رفتن به ماسوله از شهر رشت گذشتیم، امروز افسرده شدم از خواندن این اخبار.

Friday, February 4

دعوی دموکراسی، مبارزه علیه تروریسم یا پرورش تروریسم؟!
Kriegziel Iran : Die geheime Plaene der US-Regierung
در برنامه مونیتور تلویزیون المان شب گذشته یک برنامه ای " طرح های مخفی امریکا علیه رزیم ایران"
را نشان میداد که از همکاری سازمان مجاهدین خلق با امریکا گزارش میداد.
در این برنامه با چند تا از ماموران سابق سیا هم مصاحبه شده بود. بطور خلاصه هم گفته شد که ایدئولوژی مجاهدین خلق ملغمه ای از اسلام، مارکسیسم میباشد و در عمل هم حرکاتشان زیکزاکی است . بعد هم تاریخچه کوتاهی از مبارزه علیه شاه، همراهی با انقلاب 57 ، و درگیر شدن با رزیم جمهوری اسلامی ، ترور و شورش سالهای 60، همکاری با صدام ، تو ضیح داده شد و اینکه آنها اینروزها هم مشغول همکاری با امریکا میباشند.

حمله نظامی به ایران ! فیلم نامه این سناریو از مدتها پیش نوشته شده است. تدراکات را چیده اند و متحدان حمله را هم پیدا کرده اند.
مجاهدین خلق دوباره درمعامله ، این دفعه نه در طرف صدام که در طرف و جبهه پنتاگون، همیشه مورد استفاده، به عنوان توپ بازی سلیقه های مختلف.
مصاحبه کننده از
Neil Livingstone , global options
نایل لی وینگ استون میپرسد : دولت امریکا که مجاهدین خلق رو جزو سازمانهای تروریستی شناخته ؟
جواب : آنها از ترور دست کشیده اند و اینکه ما انها را تروریست شناخته ایم برای این بود که گفتگو با رزیم ایران را پیش ببریم ، و این مطلب " تروریست شناختن سازمان مجاهدین " تنها به عنوان قرص ارامش بخشی برای رژیم ایران
بوده است.
اما اعتقادی به آن نیست و مجاهدین خلق توسط شرکتهائی که به ظاهر ارتباطی با دولت امریکا ندارند اموزش میبینند.
رای مک گوارن مامور سابق سیا میگه :
Ray Mc Govern
آنها تروریست هستند اما اختلاف است میان اینکه آنها تروریست های تو هستند یا تروریست های من!
فیلم این برنامه از صحفه اینترنتی برنامه " مونیتور" قابل تماشا میباشد.
لینکستون
وب لاگ خبرنگار ایرانی که برای اشپیگل به زبان المانی از ایران مینویسد

رویای امریکائی سرمقاله روزنامه شرق در مورد سخنرانی بوش

تلفن از طریق اینترنت برنامه
skypeشبیه مسجنر یاهو است که با آن میشود از طریق اینترنت به کاربر دیگری که این برنامه را در کامپیوترش ضبط و اجرا کرده مکالمه تلفنی اینترنتی کرد.البته سرعت اینترنتی شما باید بالا باشد. این برنامه رو امتحان کردم، در اروپا کیفیت خوبی داره. برای مکالمه با ایران صدا همیشه خوب نیست

اقای ابطحی یک صحفه پرسش و پاسخ راه انداخته که مطالب خواندنی جالبی داره

از 13 فوریه تا 8 می نمایشگاه عکس در مورد ایران در موزه ملتها در شهر هامبورگ

الپر از انتشار روزنامه اقبال مینویسد
اقبال، روزنامه حداقل‌ها است. حداقل صفحه‌ها، حداقل نيروها، حداقل امكانات، حداقل پرواز آرمان‌ها، حداقل بيان مطالبات و حداقل بسط دايره انتقادات. «آمده است تا بماند»: همان حرف هميشگي. بماند، تقريبا به هر قيمت. چون در اين زمان چيزي قيمتي‌تر از اين ماندن نيست
.

سیبستان از ضد منجی مینویسد